maandag 27 juli 2009

Man meldt zich na bericht op twitter

Politie Limburg-Noord - twitter

Naar aanleiding van een opsporingsbericht op onder ander Twitter heeft een 26-jarige man uit Lomm zich bij de politie gemeld. De politie plaatste naar aanleiding van deze diefstal een opsporingsbericht met de foto's van een mannelijke en vrouwelijke verdachte. Dit bericht werd uitgezonden bij de regionale omroep Peel en Maas. Daarnaast werd het bericht ook op de site van de politie geplaatst en op de Twitter site van de Politie Limburg-Noord. De man heeft deze diefstal van de bromfiets bekend. De politie is nog op zoek naar de vrouwelijke verdachte, die mogelijk uit Venlo komt.

De diefstal vond plaats op vrijdag 17 april j.l. Omstreeks 16.15 uur voor werd er een bromfiets gestolen door een jongen en een meisje voor een drogisterij in Panningen aan de Markt.
Het opsporingsbericht met de foto van de vrouwelijke verdachte is te zien op de site van www.politielimburg-noord.nl en op de twitter site van de Politie Limburg-Noord.

Kent u de vrouw op de foto? Geef uw tip dan door via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800 7000. U kunt ook een mail sturen naar opsporingsberichten@limburg-noord.politie.nl.

via  Politie Limburg-Noord

Geen opmerkingen: