donderdag 27 augustus 2009

Verdacht persoon tot driemaal toe betrapt met zaklamp

Verdacht persoon tot driemaal toe betrapt met zaklamp

In de nacht van woensdag op donderdag zijn er bij de politie diverse meldingen binnen gekomen van een onbekende man die met een zaklamp bij mensen in de woning scheen. Zo zou de verdachte omstreeks 01:15 uur bij tenminste twee woningen aan de Paaweg te Velden hebben gestaan.

Eén bewoner is hierop met zijn hond buiten poolshoogte gaan nemen, waarop de verdachte er vandoor is gegaan. Die nacht zou naar alle waarschijnlijkheid diezelfde persoon ook bij een woning aan de Ebberstraat hebben gestaan en ook daar met een zaklamp naar binnen hebben geschenen. Deze bewoner is eveneens naar buiten gegaan en is de verdachte zelfs achterna gerent. De verdachte vluchtte eerst per fiets, maar gooide deze weg toen hij te voet een maïsveld in rende. De fiets van de verdachte is in beslag genomen.

Zaklampschijner rende een maïsveld in

De politie vraagt eventuele getuigen, of mensen die deze nacht iets verdachts hebben gezien of gehoord, contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Mensen kunnen zich ook anoniem melden via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 (gratis).

via Politie Limburg-Noord

Geen opmerkingen: