maandag 24 augustus 2009

Beelden overval drogisterij in Opsporing Verzocht

Beelden overval drogisterij  in Opsporing Verzocht

De politie roept de hulp in van het publiek bij het oplossen van overvallen op een drogisterij aan de Hamstraat. In een tijdsbestek van 7 weken werd de drogisterij drie maal overvallen door vermoedelijk dezelfde man. Dinsdagavond toont de politie beelden in de uitzending van Avro's Opsporing Verzocht. De uitzending begint om 21:25 uur op Nederland 1. De herhaling vindt plaats op woensdagmorgen om 10.05 uur op Nederland 2.

Op maandag 15 juni werd deze winkel voor de eerste keer overvallen, op maandag 13 juli voor de tweede maal en dinsdag 4 augustus voor de derde keer. Bij binnenkomst werden er camerabeelden gemaakt van de overvaller. De politie plaatste naar aanleiding van de overvallen een opsporingsbericht met de foto van de verdachte op www.politielimburgnoord.nl, twitter en buurtlink. Daarnaast besteedde de lokale omroep Vox aandacht aan een van de overvallen. Deze opsporingsberichten hebben nog niet tot de aanhouding van de verdachte geleid. Het tonen van de beelden bij Opsporing Verzocht is een nieuwe stap in het onderzoek, dat hopelijk tot het oplossen van de misdrijven leidt.

Via Politie Limburg-Noord

Deze zaak zou al eerder uitgezonden worden,hier nog een eerder bericht over deze zaak>> en hier nog een bericht over dezelfde zaak>>

Geen opmerkingen: