woensdag 5 augustus 2009

Politie onderzoekt overval op winkel te Roermond

Politie onderzoekt overval op winkel te Roermond

De politie onderzoekt een gewapende overval die dinsdagmorgen even voor half twaalf werd gepleegd op een winkel aan de Hamstraat te Roermond. Een gewapende man bedreigde het personeel en ging er vandoor met een nog onbekend geldbedrag. Hij vluchtte te voet weg in nog onbekende richting.

De politie is direct na de overval met een onderzoek gestart en SMS-Alert werd ingezet. Daarnaast werd er een buurtonderzoek ingesteld. Al vrij snel werd een man aangehouden die aan het signalement voldeed. Even later bleek echter dat hij er niets mee te maken had, waarna hij direct in vrijheid is gesteld.

Het signalement van de verdachte: het gaat om een blanke man van 30/40 jaar oud, 1.70 m / 1.75 m groot, ongeschoren en normaal postuur. Hij droeg een donker t-shirt, lichte driekwart broek, sportschoenen met witte sportsokken en een baseballkap.

Getuigen van deze overval of mensen die mogelijk meer weten over deze zaak worden verzocht om te bellen met de recherche in Roermond via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

via Politie Limburg-Noord

Geen opmerkingen: