maandag 10 augustus 2009

Politie houdt verdachten van brandstichting aan in Weert

Politie houdt verdachten van brandstichting aan in Weert

De politie heeft afgelopen weekend twee mannen uit Weert van 23 en 35 jaar aangehouden op verdenking van brandstichting.
De 35-jarige werd zaterdag aangehouden en wordt ervan verdacht een auto in brand te hebben gestoken in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Egmondstraat in Weert.

Zaterdagmorgen omstreeks half twee brak de brand uit in de auto die op de oprit stond. De gewaarschuwde brandweer heeft de brand geblust. De politie heeft vervolgens een uitgebreid onderzoek ingesteld. Omdat het brandstichting op het adres van een openbaar bestuurder betreft, is dit voor de politie reden om extra waakzaam te zijn.

Lees eerder bericht hier>>

verdachte aangehouden. Hij wordt verdacht van eerdere autobranden in Weert. Of er een verband bestaat tussen de autobranden maakt deel uit van het onderzoek. De politie komt nog graag in contact met getuigen van de branden. Dat kan via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Ook kan geheel anoniem een melding worden gedaan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 (gratis). In het belang van het onderzoek kan de politie op dit moment geen nadere mededelingen doen.

via  Politie Limburg-Noord

Geen opmerkingen: